četrtek, 6. marec 2014

Kako izbrati moški parfum in kje ga kupiti?



Zadnjih nekaj objav smo namenili predvsem ženskim dišavam, a moška parfumerija prav tako dobiva na vrednosti. Ja, tudi moški so radi urejeni in dišeči, s tem da eni znajo izbrati dišavo „v nulo“, drugi največkrat rabijo pomoč boljše polovice, tretji pa se zadovoljijo že s parfumerijo, ki jih jo najdejo v malo bolje založenih drogerijah. Ceneni parfumi seveda niso enaki najboljšim, a nekje je pač potrebno začeti.

Parfumerija naj bo izbrana glede na starost in priložnost

Izbira in nakup moškega parfuma
Tako kot velja za ženske, mora tudi moška parfumerija biti prilagojena določenim pogojem: mlajši moški naj posegajo po „lažjih“ parfumih, tisti malo manj mlasi pa po bolj zrelih dišavah. Prav tako bodite pozorni, da si za jutranje in dnevne obveznosti ne izberete vonja, ki je preveč agresiven. S tem boste dosegli prav nasproten učinek od želenega: odgnali boste vse potencialne kandidatke (za kavo seveda, kaj pa drugega), sodelavci v pisarni pa se vas bodo izogibali zaradi zadušljivega vonja.
Ob večernih izhodih in drugih zabavah pa si kar dajte duška!

Kako izbrati parfum zase?

Verjeli ali ne, s to težavo se sooča kar precej sodobnih moških. Namesto da iščete odgovore po različnih forumih (da, tudi to se dogaja), se raje odpravite v trgovino s parfumi, ker ni nujno, da bo parfumerija, ki odgovarja vašemu spletnemu prijatelju, enako dobra tudi za vas. Vsak nos ima svoj vonj, če se pošalimo.
Zato je najbolje, če se sami prepričate na lastne oči ali še bolje, da se z lastnim nosom prepričate, katera parfumerija bo vam najbolj odgovarjala. Izbire je toliko, da si verjetno niti sami ne morete predstavljati.

Visoke cene parfumov

Verjetno so vam najbolj ustrezali tisti, ki imajo visoko ceno. Nič posebnega, ženske se s tem neprestano spopadamo, zato pa smo se dobro znašle: spletno nakupovanje.
Zdaj se boste vprašali kako za vraga naj bi parfume kupovali na spletu, če pa smo samo nekaj vrstic bolj gor napisali, da je treba parfume povohat v živo.
Zaupali  vam bomo trik, ki se ga ženske skozi poslužujemo: v trgovini, kjer prodajajo parfume, testiramo vse možne vonje in se ne oziramo na ceno, potem pa doma prebrskamo po spletu, katera spletna parfumerija nam nudi najboljšo ceno.

Ja, tako enostavno je to!

Ker pa lahko na spletu naletite na veliko cenovno ugodne ponudbe, a s ponaredki parfumov, imamo za vas odlično novico: spletna parfumerija z ugodno ponudbo, original parfumi in bogato izbiro se nahaja tukaj!
Tako, zdaj pa v nakupovalno akcijo!