torek, 26. november 2013

Zakaj se odločiti za majice po naročilu?



Potiskane majice po naročilu
Zaključek srednje šole, maturantski izlet, dekliščina in fantovščina...vse to so dogodki,  za katere si želimo, da bi se nam trajno vtisnili v spomin; to so dogodki, ki nas povezujejo z določeno skupino ljudi in eden izmed načinov, da izkažemo skupno pripadnost, so potiskane majice po naročilu. Če v bogati izbiri motiv ne najdemo nobenega takega, ki bi nam padel direkt v oči, si še zmeraj lahko izmislimo nekaj popolnoma unikatnega – omejitev je samo nebo in naša domišljija!  Tisk na majice posredujejo v širni svet naše prepričanje, vodilo in, malo za hec malo za res, tudi če se na maturantskem izletu izgubimo, samo oprezamo za ljudmi, ki nosijo enake majce kot mi!

Kaj je dobra stran potiskanih majic?

Dobra stran potiskanih majic za skupine je tudi to, da dobite popust na količino. In ker želite, da bi vam taka majica po naročilu lepo pristajala še kar nekaj časa, je zelo pomembno na kakšno blago je tiskana, saj ni vsak bombaž enako kvaliteten. Ena izmed boljših evropskih firm, ki pounaja zelo kvalitetne bombažne majice za tisk je podjetje Stedman, ki oskrbuje tudi spletno trgovino Majice na Kvadrat. Kvaliteten bombaž bo pripomogel k temu, da se majica ne bo razvlekla ali zbledela in bo zato lahko še dolgo služila svojemu namenu.
Potiskane majice pa so super še iz enega razloga: v poplavi hiperprodukcije oblačil lahko tako najlažje izražate vašo ustvarjalnost in individualnost, saj smo vsi že naveličani enih in istih oblačil iz velikih trgovinskih verig, za tiste malce bolj posebne pa je že treba seči malo globlje v žep. Malo poguglajmo za željenim motivom in čez nekaj dni nas bo v nabiralniku že pričakala popolnoma personalizirana majica!

Še ena odlična prednost Majic na kvadrat je način tiska, saj je ta digitalen, kar omogoča tisk več barv naenkrat in je zato lahko tudi bolj ugoden in lažje izvedljiv kot sicer klasičen sitotisk. Ta omogoča tiskanje samo z eno barvo – za več barv in bolj zahtevne motive tiskar potrebuje več sit, kar tudi viša končne cene potiskanih majic. Ker se približuje čas praznikov je morda prav potiskana majica rešitev za vaša božično-novoletna obdarovanja!