četrtek, 19. junij 2014

Zakaj so tablični računalniki Prestigio tako priljubljeni?

Katera je vaša najljubša tablica, jo sploh že uporabljate? Če je še nimate, pa bi jo radi imeli, vam predstavljamo nekaj odličnih razlogov za Prestigio tablice, ki počasi in vztrajno osvajajo slovenske navdušence nad sodobno tehnologijo.

Tablični računalniki v našem vsakdanjem življenju ustvarjajo popolnoma drugačno izkušnjo s tehnologijo in kopica uporabnih aplikacij je za marsikoga postala nepogrešljiv pripomoček pri opravljanju vsakodnevnih obveznosti. Tržišče je nasičeno s ponudbo, zato vas bo vsak proizvajalec poskušal prepričati, da je prav njegov računalnik najboljša izbira za vas. Pred končno odločitvijo morate (podobno kot pri drugih stvareh) pretehtati razloge za in proti ter premisliti, za kaj vse boste tablico uporabljali.

 A zakaj so tablični računalnik Prestigio čedalje bolj priljubljeni tudi med slovenskimi uporabniki? Njihove tablice zadoščajo vsem standardom, ki jih ponujajo priznane blagovne znamke tabličnih računalnikov in prestigiovo tablico lahko dobite tako z Androidom kot Windows, kar je v primerjavi z drugimi tabličnimi računalniki zanimiva redkost, čeprav so tisti, ki se odločijo za klasična Okna verjetno v manjšini v primerjavi s tistimi, ki prisegajo na Android.

Spletna trgovina bogomolka.si, ki je specializirana za prodajo tabličnih računalnikov in elektronskih bralnikov, je na virtualne police uvrstila 5 modelov Prestigio tabličnih računalnikov. Tej pokrijejo potrebe tako naprednih kot nezahtevnih kupcev in hkrati pokrivajo vse cenovne razrede. Osnoven model tabličnega računalnika dobite že za slabih 130 €, za bolj napredne uporabnike pa je na voljo tablični računalnik Prestigio za slabih 480 €, z Windows OS, dvojedrnim procesorjem in 3G tehnologijo.

Tablični računalnik Prestigio vas gotovo ne bo razočaral, ne glede na to ali ga boste potrebovali za poslovne namene ali pa za branje e-mailov in brskanje po internetu. Če spadate med slednje, bo vaše potrebe zadostil že Prestigio MultiPad 7.0 Prime Duo 3G, s 7 inčnim zaslonom, ki pa premore tudi 3G omrežje za nemoteno brskanje po internetu tudi v primerih, ki nimate na voljo neposredne povezave na Wi-Fi. Vgrajen ima Android OS in zaznava vašo lokacijo oz. ima vgrajen GPS.Najzahtevnejši uporabniki imajo na voljo PRESTIGIO Multipad Visconte 64 GB, ki se poleg zmogljivega procesorja in veliko spomina(64 GB!) ponaša tudi z velikim in preglednim zaslonom.